Pressen och Redhawks

Hur kan det komma sig att det är så tyst i skånsk press om Redhawks. Kollade just på Sydsvenskans hemsida och där är inte ens en notis om att MIF spelar idag.
Där ligger en artikel om matchen mot Växjö samt en notis om att Antti Bruun är klar för Redhawks.
Kent Jönsson som tydligen skall vara ansvarig för rapporteringen om Redhawks i det som kallas Inside Redhawks publicerade sin senaste artikel för tre dagar sen. På den tiden har MIF hunnit ta tre poäng mot Växjö samt att de har match idag. Hans senaste artikel handlade om Andreas Hadelöv som spelat i Skellefteå ett par år nu, hur Inside Redhawks är det? Jag skiter i om Hadelöv räddat 94% och hur bra det går för honom just nu jag vill läsa om Redhawks.
Jag tycker att MIF är totalt misshandlade av pressen i Skåne, MFF däremot skrivs det helsidor om MFF året om. Inser givetvis att intresset för MFF är mycket större än för MIF och att rapporter om MFF är efterfrågade men tycker att fördelningen är lite sned.
När det väl skrivs om MIF är det antingen om den dåliga ekonomin, pressen från Percy, skattesmällar och allt annat som är kass i klubben. Klart att detta skall rapporteras men den sportsliga biten glöms bort. Jag tycket att Sydsvenskan har ett stort ansvar när det gäller intresset kring klubben och att detta inte tas.

Vad gäller Junior affären så hoppas jag verkligen att han försvinner. Har haft svårt för honom ända sedan han kom. Gillar inte att han springer och pussar på MFF emblemet efter första matchen precis som om han älskat klubben i hela sitt liv. Man blir inte publikfavorit genom att pussa på tröjan och vinkar till klacken, man blir det genom ett uppoffrande jobb och en grym inställning a la Jörgen Ohlsson eller Brasse Hasse. Den enda MFF emblem Junior älskar är det som är tryckt på hans lönespecifikation.

För er som gillar publikfavoriter följ denna länk och njut av fotbollspornografi av högsta klass.

//Brutus

Inga kommentarer: