Nu händer det saker runt MFF!

Klagade i förra veckan på att det var för lugnt kring Malmö FF. Ledningen sände ut signaler om att man inte skulle in o göra örändringar i truppen för än i januari-februari. För visso är det rätt tänkt. Inget ska ske ovanför Rolles huvud. Ska vi kunna förvänta oss framgång får vi ge honom frihet att besluta i spelarfrågorna.

- - -

Igår damp det ner en nyhet Yksel Osmanovski lämnar Malmö FF! Helt rätt. Yksel har inte alls levt upp till det man kunde förvänta sig av honom sedan han kom hem från proffslivet. Rent krasst är det enbart vid ett par internationella matcher som Yksel prestera på en hög nivå. I Allsvenskan har det gått trögt rakt igenom. Synd tycker jag. Hade gärna sett att Yksel trollade på som han gjorde i slutet av 90-talet. Men Italien förändrade Yksel som spelare. Tyvärr till det sämre.

- - -

Idag skriver Sportbladet om Junior. Enligt en källa till sportbladet har Junior varit en av huvudproblemen i årets trupp. Jag tror inte någon insatt MFFare är det minsta förvånad. Blir Junior näste man att packa väskan? Jag håller tummarna.

// Julius

3 kommentarer:

Hear No Evil sa...

Och Junior går till... Helsingborg!
Det spekulerar i alla fall http://www.tipsychimps.com/blogg om. Tack för en bra blogg.

svarmorsdrommar sa...

Det var ett rykte som heter duga.

Kan man hoppas att vi får Razak i utbyte då...? ;-)

// Julius

Anonym sa...

Helvete heller, inte fler bed HIF bakgrund i MFF!