Spelarbetyg

Läste spelarbetygen efter Borås matchen på Svenskafans.se. Man kanske ska ta deras betygsättning med en nypa salt men det är ändå en intressant läsning.
De som fick en 1 i betyg eller var bänkade var alla nya för året med Öberg som undantag. Att Ville Nieminen bänkas i sista perioden tycker jag är en fet jävla skandal. Detta är en spelare som man förväntade sig tillhöra den absoluta toppen i AS men visar inget. Jens Svensson är totalt osynlig och även här förväntade man sig att han skulle tillhöra toppen, framförallt när han vissa stunder i HV71 var outstanding. Dessa båda herrar fick en etta i betyg.
Andra som var tok bänkade eller inte ens ombytta var Sjölund, Öberg, Nilsson och Wallgren. Ok men Wallgren som precis varit skadad, men Magnus Nilsson, vad håller mannen på med?
I min mening är det inget av nyförvärven som övertygat utan Peter Andersson har plockat hit ett gäng dussinlirare som bara kostar pengar. Att den mannan får vara kvar i klubben är ett skämt. Han måste ha en riktig hållhake på Percy, typ nakenfoton eller något.
Jag är övertygad om att det kommer komma minst en handfull spelare till klubben, och ett sätt att frigöra lite kapital ätt skicka ett par av de sk stjärnvärvningarna vi har fått. Vad som oroar mest är att det fortfarande är Peter Andersson som är ansvaring för att hitta spelare till klubben.

Man får vara tacksam för tre poäng i alla fall.

//Brutus

Inga kommentarer: