Kasta sten i glashus del 2

Jag har tidigare skrivit om Mona Sahlins kommentarer om vissa moderaters nyttjande av svart arbetskraft. Hon fördömde detta och sa att det verkade vara kultur inom moderaterna. Vad man då ska veta är att Mona själv nyttjat svart arbetskraft och fifflat hej vilt.
Nu är det nästa persons tur att kasta sten i glashus. Mannen bakom sidan http://www.newshunter.se/ är anklagad för brotten föregivande av allmän ställning och olaga frihetsberövande, utöver detta har Polisen i en husrannsakan hittat bilder på halvnakna barn i hans datorer. Dessa bilder är nu föremål för en utredning om barnpornografibrott.
Newshunter (han kallas så) har under flera år jagat och filmat brott och brottslingar, han har hängt ut folk och följt efter personer med sin kamera för att sen ge detta till polis som bevismaterial. Detta i sig är ju hedervärt kan man tycka, men då ska man inte utge sig för att vara polis och plocka upp mindre pojkar för att fotografera dem.
Det lite komiska i det hela är att polisen har gett ”newshunter” lite extra friheter. Man har sett honom filma polisjakter från sin bil i höga hastigheter där han kör efter polisen. Undrar vad som hänt om man gjort det samma själv?
Hoppas att polisen nu känner sig riktigt sviken och ger ”newshunter” ett par extra omgångar i häktet, det är han fan värd.

Ni kan läsa om misstankarna på denna länk.

Sidan http://www.newshunter.se/ är stängd, wonder why??

//Brutus

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jan-Erik Torben Pfannenstill
19540429
Friisgatan 6B
211 46 Malmö

har en fru som säkert inte uppskattar hans intresse.

Anonym sa...

1. Nu är amex ute och cyklar. Att kunna söka på Ratsit räcker inte. Nog borde det väll vara rätt så allmänt känt att han har skyddad adress (glömt adressen) men nära Mobilia i Malmö. två kvarter ifrån. Friisgatan är den kvarskrivna adressen. D.v.s. den som syns utåt. 2. Han har med all säkerhet ingen fru då han är just homosexuell. Det är han öppen med. Så nej det kan inte heller stämma.

Anonym sa...

Han bor borta vid Heleneholmsverket typ.. där i närheten är det iallafall.