Näää...

Varför inleder så många svenska idrottsstjärnor i princip varje mening med ordet “nä”? “hur mår du idag? - Nä.. Men jag mår bra”. Var har dom fått detta ifrån? Hör dom inte själva hur jäkla dumt och framför allt fel det låter? Värst av alla är Henke Larsson. Så fort han får en mick framför nyllet slår jag av ljudet på TVn. Det är fullkomligt omöjligt att lyssna på denna man. Han inleder inte bara meningarna med “nä”, han staplar dessutom så många klyschor på varan att man tillslut inte förstår vad han menar. Allt i ett och samma tonläge dessutom. Pratar han likadant med sin vänner, sin fru och sina barn?

Det är en förbannad skam att personer som inte kan prata ordentligt ska va förebilder för unga människor!

Kan ni ni tänka er när lille Pelle, 10 år, ska ha läxförhör i skolan "Var Carl XII kung av Sverige? Nä, ja det var han...". Eller om Brutus skulle slå huvudet och få Henke som sin stora idol, "Ska vi ta en öl ikväll Brutus? - Nä, ja". Hade man blivit vansinnig eller?

// Julius

3 kommentarer:

Anonym sa...

Svaret är enkelt. Ointelligens.

Anonym sa...

Det var ju ett jävla påhopp!

//Brutus

svarmorsdrommar sa...

Javisst, ett påhopp.. men där ligger nog något i det. Tror inte Henke hade blivit atomfysiker om det inte vore för fotbollen...

// Julius