Högtidsdagar!

Är det inte hysteri i handeln?
För över två veckor sedan gick startskottet på ICA MAXI för julpynt, adventsljusstakar och annat skit. Har jag missat något eller har julen flyttats fram?
Andra saker är Morsdag, Farsdag, alla hjärtans dag och halloween, vi matas med reklamer från allt och alla, köp en tröja till din pappa, köp en kofta till din mamma, köp en hjärtformad nalle till din tjej som är tillverkad av en 10 årig flicka i Indien. Köp en jävla pumpa och få den att se ut som ett spöke.
Jag tycker att det är kul att både ge och få presenter på födelsedagar och julafton, men att ge bort ett par klämkäcka strumpor med helge älg på till din far känns bara löjligt. Alla dessa dagar känns framtvingade från handeln som vill tvinga på oss några jävla hittepå traditioner.
I kalendern finns alla ”speciella” dagar utmärkta, varför kan vi inte bara få leva i fred, jag skiter i att det är drottningens födelsedag den 23/12 eller Nobeldagen den 10/12, enda dagen som fungerar för mig är kanelbullens dag den 4 oktober, glöm aldrig den!

//Brutus

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med, hatar julen!