Junior och Odense

Läser att Junior nu är på gång till sin förra klubb Odense. Deras ordförande bekräftar att de träffats ett flertal gånger fast i samband med att Junior varit över och kollat på sitt gamla lag. Mina egna känslor för Junior är relativt svala och ser gärna att han lämnar. Visst, i vissa stunder har han blixtrat till men jag har förmodligen känt mer frustration av att ha Junior på plan än glädje. Han har tappat bollar, missat öppnande passningar och i vissa matcher varit så loj att han bara tagit upp en plats i startelvan.
Jag vet inte vad MFF betalde för Junior eller hur mycket man kan få tillbaka, men klart är att hans nuvarande lönekostnad kan läggas på en yngre mer hungrig spelare kanske till och med två.
Det finns en 16 årig kille som heter Edis Djugumovic som givetvis är från Rosengård och kallas Lill-Zlatan. Han har varit över och spelat i Inters ungdomslag med hjälp av Zlatan. Nu drar både HIF och AIK i honom och vill ha honom. Men tanke på vissa uttalanden från MFF så borde detta vara en vävning i deras smak, han är ung, har en stor talang och kommer från Malmö eller han kanske inte är svensk nog, vad säger du Madsen?

//Brutus

Inga kommentarer: