Pirjetä

Att Pirjetä förmodligen gör comeback i Malmö har föranlett en hel del diskussioner på diverse forum. Fullt förståeligt då Lasse förra säsongen inte var ett typexempel på en elithockeyspelare. Dock har bloggen hört att det inte är utan krav Pirjetä får göra comeback. Vi har redan hört att det har snackats en hel del i truppen hur de ställer sig till ett tillbakatagande och möjligtvis ett förlåtande av Pirjetä. Klubben kräver även regelbundna blodprov av Pirjetä för att han skall få vara med att ta tillbaka Malmö i finrummet. Kan vara drastiskt men inte många vet mer än rykten som florerar vad som verkligen hände bakom kulisserna förra året.
Hur som helst, jag ser fram emot en comeback av Pirjetä med stor förhoppning om att han slår alla kritiker, inklusive mig på fingrarna.
Nieminen, Pirjetä, Eloranta kanske kan bli årets svar på Jussi, Ojanen och Peltola, kanske inte riktigt men det hade smakat mumma. Men om man läser rapporter från träningarna på Johans Blogg verkar inte detta bli verklighet.

//Brutus

3 kommentarer:

Anonym sa...

Även om Lasse P huserar i fjärdelinen så är det väl inte slutgiltigt.Han får kämoa sig upp i hierakin helt enkelt. Titta på Niklas Bäckström som började i fjärdelinen sedan har han avancerat till första.

Anonym sa...

Blodprov? Hade det inte räckt om han fick blåsa???

Anonym sa...

Mjo ->

Det beror på vad man letar efter. Utandningsprov ger svar på om man druckit eller ej. Ett blodprov ger fler svar.

// Julius