Hmm....?

Från Expressen 080925
0-8 på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk, och Rolle meddelar att MFF har resurser för att ta in experthjälp utifrån för att spelarna ska börja tänka i rätt banor igen.
- Vi har den möjligheten, men än så länge har vi i tränarstaben inte fått några signaler från spelarna på att det skulle behövas.


Från Sydsvenskan 080924

– Jag tycker vi kom igång hyfsat men så gör vi ett misstag och åker på en kontring. Direkt efter det märker man hur huvudena sänks på killarna och vi börjar spela frustrerat, sa Roland Nilsson.

- - -

Frågan är hur mycket tydligare signaler Roland behöver? Hänger hela laget med huvudet när motståndarna gör 1-0 i 18:e matchminuten är det väl en ganska tydlig signal att man behöver hjälp med psykiska? Och Rolle, att preparera den mentala hälsan ingår lika mycket i dina arbetsuppgifter som att se till att den fysiska hälsan är bra.

- - -

Ett annat MFF-relaterat citat som får mig att ta mig för pannan är:

"Hasse Borg visar sig aldrig utanför arenan där supportrarna står. Men inne på Stadion, där laget tränar, står han och fryser vid sidan av planen. Han tycker inte att det går att prata om kris.

– Det är vad de har i Finland”, säger han"

// Julius

Inga kommentarer: