12:a





















"sen har ju 16 lag inte varit någon succé"

– Bengt Madsen

Bengt, käre Bengt... Ta bort två lag från tabellen ovan och säg sen "sen har ju 16 lag inte varit någon succé" en gång till. 16 lag är vår räddning! Hur kan man vara så trångsynt att man inte ser det?

// Julius

4 kommentarer:

Anonym sa...

Malmö har ju en match mindre spelad

Anonym sa...

Amen för fan Emil!! Vakna!! Ser du inte vart fan det är på väg??

Anonym sa...

Bara att inse, MFF är inte bättre. Vilka mirakel ska till för att inte ligga där nere. Byt styrelse, JA! Men tro inte att det räcker. Vet inte varför jag ältar detta hela tiden?
Dagens spelare i vår kära förening har fått en släng av det allt mer vanliga syndromet "utarbetad"?
På min arbetsplats hade det kanske hetat att nästan hela laget hade gått in i väggen..
Men jag tror det är fel, inte fan går man in i väggen för att man är dålig? Jo, om man är en svag människa. Kanske är då medicinen* att kalla in Agne Bergvall igen? Inte fan kan det bli sämre. Agne hade nog gjort mer nytta i dagens MFF än Bengt Madsen själv.
Spelarna räcker helt enkelt inte till, de håller knappt allsvensk nivå. En handfull spelare håller. Men Jeffrey, Molins, Sandqvist, Halsti, Jensen och någon till måste ransaka sig själv och ringa sin agent som kan ringa till Ängelholm.
Ingen av dom är som Nicolas Anelka som inte håller i Premier League men ändå spelar i ett topplag match efter match, eller är det kanske precis det dom är? Hmm, ett märkligt syndrom!
Samtidigt vet jag att många spelare i dagens upplaga av MFF har spelat bättre boll för inte så längesedan, b.la. Daniel Andersson, den heliga kon. Det är något som inte stämmer, mycket sitter nog i huvudet.

Lösningen på gåtan är: In med Agne Bergvall, köp mig, jag kan ta Molins nummer tack.. Sälj ovan nämnda spelare. Bort med dagens styrelse och in med en ny som öppnar plånboken, köp Martin Ericsson, Nannskog, Rasmus Bengtsson, Concha.
Slutligen, be General Prahl om ursäkt innan du lämnar Bengt.

*högklassig ordvits

Tack för mig.

Anonym sa...

Man vill ju inte inse detta!! Hur fan man som sveriges rikaste klubb , ha ett sådant uruselt spelarmaterial??? Det är för mig ofattbart.. Halsti,Aubynn, åhman persson,,,Riktiga succé värvningar!! Sedan en ny jävla chumme från gais,som jag aldrig hört talas om,kommer nästa säsong... MFF är så jävla ruttet inombords!
Hoppas verkligen något drastiskt händer inom kort!!! Bort med MADSEN!!!AVGÅ DITT AS!!
Krossa HIF !