Hans Gren

En sak jag inte riktigt kunna släppa är Hans Gren och hans ytterst osympatiska uttalanden.

På frågan från Sven hur dom vill komma till rätta med spelarnas psykiska status svarar han lite spydigt att dom ska genomgå lobotomi. .
På frågan från Kindgren om de inte skulle behöva en vinnarskalle i omklädningsrummet typ Patrik svarar han att Kindgren kan ringa och fråga honom.
I sin spalt han har i matchprogrammet har han all chans i världen att stryka fansen medhårs men vad gör han? Han vill medvetet sticka ut hakan och påstå att detta minsann inte är ett riktigt derby för att lagen inte ligger i samma stad, men i GAIS hade man minsann riktiga derbyn mot Häcken och IFK. Man blir mörkrädd!
Vad är du ute efter Gren? Är det så att du medvetet vill agera rövhål för att flytta fokus från Rolle eller är du bara såhär genomosympatisk? Du kanske bara är auktoritet eller auktoritär eller vad det nu heter, får fråga Helene J på himmelsriket så kanske hon kan rätta.

Nej du Hans Gren, jag som hade vissa förhoppningar på dig känner mig allt mer lurad.
Sökte DERBY på Wikipedia och deras beskrivning lyder ” Derby, term inom lagsport för match mellan två eller flera lag från samma ort eller region” vad säger polisen nu??
//Brutus

3 kommentarer:

Anonym sa...

Segare nystart än denna har jag aldrig varit med om. Vad fan gör ni om dagarna? Jobbar eller?

Anonym sa...

Rolig omstart så länge den varade. Nu går vi vidare till övriga blooggare som levererar...

Anonym sa...

Förstå Göteborshumorn mannen