Trauma

Såg matchen mot Elfsborg på tv och hade väl inga direkta förhoppningar innan matchen. En tanke som tom slog mig var att det kanske inte är bra om Malmö FF vinner. Med den ledning (både lag och klubb) vi har idag ligger den analytiska nivån på en sjuårings. Skulle MFF mirakulöst och otroligt nog kravla sig upp till en sjätte plats så hade allt varit frid och fröjd. "Det är ju små marginaler". Men fan heller!

- - - -

Igårkväll startades en namninsamling för att få tillstånd en genomlysning av Malmö FF!

Skriv på http://www.namninsamling.com/site/get.asp?genomlysning_av_malmo_ff

Är du inte medlem – bli det nu!

Måste dock säga att jag inte tror att den sittande ledningen är kapabel att ta nytta av resultatet av genomlysningen. Men det kan ju bli en bra start för en eventuell ny styrelse...

- - - -

På himmelriket hyllas Anders Andersson för sin bisattarinsats i TV. Jag tyckte mest att han hördes som en riktig MFF stereotyp. Han skrattade gott och mös när det talades om 70 och 80-talets MFF. Viftade bort krisen i dagens MFF och skyllde på "oturliga uddamålsförluster" och "oturliga individuella misstag". Seriöst! Vilket lag är det du pratar om, Anders? Malmö FF har inte haft otur. Det är inte otur eller oflyt som placerar ett lag på 10:e plats med 1 poäng mer än Trelleborg och 2 poäng mer än Örebro. Nä Anders; inse att du spelar i ett värdelöst representationslag för en rutten förening!

Sluta med klyschor och bortförklaringar och gör det nu!

- - - -

Rolles byten på slutet där han luftade Alex Nilsson och Jiloan Hamad var riktigt lågt. Det var publikfrieri av lägsta rang. Vi går inte på den Rolle! Jag var emot en anställning av den forne HIFaren redan från start men bestämde mig för att ge honom en chans. Mitt tålamod har varit gigantiskt men nu är det slut. Rolle och Gren får mer än gärna gå ut genom samma dörr som Bengt Madsen, Hasse Borg, Krister Kristensson mfl.

- - - -

Sorry för ett rörigt inlägg. Men känslorna är i gungning nu. Minst sagt.

// Julius

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller fullständigt med i allt du skriver Julius. Rolle är inte rätt man, har varit skeptisk sen dag ett!
Något måste hända, dock kommer det inte att hända något. Namninsamling? Det kommer inte att ge något. MFF kommer inte att lämna några uppgifter om hur föreningen sköts.
Att MFF sköts fel är uppenbart, men hur fel?
Jag tror inte att MFF sköts mycket sämre än någon annan förening i Sverige. Problemet ligger till stor del i att produkten MFF sköts fel och har för dåliga spelare. Ärligt talat, vilka spelare i MFF hade gått in i en startelva hos Kalmar, HIF, Elfsborg???
Toivonen, ja! Daniel Andersson, kanske? SLUT!

För dåligt lag är det. Mourinho hade inte tagit en topp tre placering med detta lag. Byt ut Borg, Madsen, Green och Roland. Men tro inte att det löser den sportsliga framgången, men det är en bra bit på vägen. Fint att folk gör vad de kan med namninsamling. Men till föga hjälp tror jag. Störst nytta kommer den dagen då styrelsen själv förstår att de ska flytta på sig och när spelarna kämpar mer. Det finns trots allt en del potential i en del spelare. Men idag finns den inte.