MIF - RBK

Jag är avundsjuk på det Rögle har. Inte så att jag tycker om Rögle på något sätt, men likt förbannat har dom något man själv hade velat ha. Dom har en fantastisk publik, hemma som borta, dom har en hockeykultur som är minst lika djupt rotad som den i Leksand eller andra klassiska ”hockeyorter”, dom spelar med ett beundransvärt hjärta och dom har en ledare, en stjärna som lyfter alla omkring sig och som alla ser upp till. Vad har Malmö? Vi har en publik som sitter som fågelholkar, vi har en ståplats som igår blev helt paralyserade av Rögles klack AIA, vi har ingen stjärna som lyfter och leder laget, vi har ingen hockeykultur.
Matchen igår blev precis så spännande som man absolut inte ville att den skulle bli, resultatet är en katastrof även om vi har allt i våra händer. Det var inte i går det avgjordes, det var hemmamatchen mot Västerås som ställde till det och det får tränare och spelare helt ta på sig.
Nu väntar ett avsågat Leksand på bortaplan, bara tanken på det får ju ens magsår att plötsligt bli blödande.
Robin Alvarez är en framtida storstjärna i Malmö, sätt honom i en bättre omgivning så kommer poängen.
Jag tar snart tillbaka allt jag skrivit om ”finnkedjan” vad har hänt?

Rögle hade med sig sin egen kelgris i ordets rätta bemärkelse, ni vet galten som stod längst fram och manade på de sina i AIA. Plötsligt får ju olyckan i Mora en naturlig förklaring när läktaren brakade.

//Brutus

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nemo var ju dessvärre inte med uppe i Mora!

Ohh mif.. Vill ju va som oss..
Gå som oss, slå som oss, sjunga som oss.. I AIA!

Anonym sa...

"Grisen" var aldrig i Mora då de enda bortamatcherna han ser är just de i Malmö. Ska även tilläggas att han knappt visar sig på hemmamatcherna. Men väl skrivet inlägg. Cred! Tack för mig :)