2 måste matcher kvar!

Innan kvalserien drog igång snackade jag och en vän om ett mardröms scenario i form av att de två sista matcherna skulle bli helt avgörande. Nu är vi där, med skit upp till halsen och ska spela två helt avgörande matcher mot mardröms motståndare.
De två vinsterna mot Brynäs känns helt onödiga när vi ändå slarvade bort vikten av dessa poäng mot Västerås. Jag anser att Västeråsmatchen förlorades på grund av underskattning och extremt dålig inställning. Frågan är ju hur kan man inte kan tända till 100% i en kvalserie?? Man har spelat en hel säsong för att få spela 10 livsviktiga matcher som gäller an plats i elitserien, man kan i stort sätt avgöra på hemmaplan mot seriens sämsta lag, hur kan detta inte fungera som tändvätska??
För att vara helt säkra så behöver vi minst 4 poäng mot Leksand och RBK. Ett Rögle som har allt att vinna och får ses som kvalseriens formstarkaste lag. Dessutom har dom ett psykologiskt övertag på oss efter 4 raka vinster. Leksand borta är inte heller det en match att se fram emot. Antingen har dom allt i världen att spela för eller så är dom avhängda men spelar för sin heder. Vilket som känns illa om man minns kvällen för ca ett år sedan.
Å andra sidan hade man inte trott att Malmö skulle leda kvalserien efter 8 spelade omgångar, men det hade kunnat vara så mycket bättre om spelarna kunnat köra över Västerås som alla trodde.

Snälla kör nu över RBK och visa att ni vill och att ni kan!

//Brutus

Inga kommentarer: