Läktarkultur?

Detta är en artikel jag tycker är väldigt bra! Börja lyssna på oss fans, eller som det står i artikeln ” Vi som går på festen, vi som skapar festen måste ha rätt att vara med att bestämma om reglerna för hur festen ska skapas.”
Bra skrivet Richard Slätt Expressen

//Brutus

3 kommentarer:

Anonym sa...

Richard Slätt är en jävla pajas. Jag föraktar honom högt. En vuxen bebis som tycker det är helt ok att kasta bananer och skrika könsord åt en stackars bollkalle på söderstadion som inte lämnar bollen tillräckligt snabbt till Lolo...
Väldigt moget. Visst älskar vi läktarkultur, bara den tillfaller på ett korrekt sätt. Att kasta in föremål på planen är förkastligt. Regler och lagar som idag diskuteras i forum där "supportrar" av olika anledningar inte vistas (högt uppsatt)framkommer efter stora problem kring våra allsvenska matcher. Jävla idioter som inte kan uppföra sig. Att gå på ett stockholmsderby idag är rena faran. Massor av idioter samlade på liten yta, hjälp...
Nej, SvFF, ta tag i detta och upp med kameror överallt och identifiera alla idioter på läktarna och skicka dem för alltid.
Richard Slätt....hahahaha loser. Läktarkultur?? hahahaha.
Konstigt att jag nu lagt 10 minuter på detta??
FORZA MFF

//Lucifer

svarmorsdrommar sa...

Jag tillhör ju dom som anser att problemen på en läktare är ett samhällsproblem och inte ett isolerat fotbollsproblem. I stora folksamlingar finns det alltid de som beter sig illa det är fakta. Vad gäller artikeln så tycker jag att han har rätt i det mesta han skriver inte minst att de borde lyssna på oss engagerade supportrar mycket mer istället för att förutse att alla tycker som SvFF. Som det är nu vill politikerna och moralpredikarna på olika förbund kriminalisera en hel kultur och dess anhängare. Tycker du att detta är rätt väg att gå? Röster höjs om att klubbarna skall betala för polisinsatser i samband med ”högriskmatcher” vilket jag tycker är helt befängt. Skall Ung Vänster betala för alla Reclaim the street insatser? Folk drar folk och jag vet väldigt många som går på MFF matcher endast för att det är mycket folk och bra stämning, detta tror jag gäller alla allsvenska arenor. Dom som skall tackas för detta är just dom som nu skall kriminaliseras eftersom just alla skall dras över en kam.

//Brutus

Anonym sa...

Kan hålla med om att det är befängt att lägga fakturor från polisen direkt till klubbarna. Har inte så mycket med klubben i sig att göra. Men att man ska ta till alla medel för att stoppa dessa sjuka idioter är för mig klart. Banlys Mr. Slätt från arenorna när vi ändå är igång.
Att kriminalisera en hel kultur passar inte i vårt land, det håller jag med om.
Och att polisens insatser vid sk högriskmatcher skall betalas av klubbarna är fel. Då blir det ju snett om man tittar på reclaim the streets. Jag menar, det är samma folk som stökar vid matcher som är med på reclaim the streets. Exakt samma pack i lång utsträckning, de håller till på båda tillställningar. Obehagligt låg IQ.
Jag ryser när jag ser en vuxen människa skrika f,,tta till domaren...
Det är ca 95 m till domaren, undrar om han hör det. Om han hört det, kanske han ändrat domslut och dömt hörna istället för straff, troligt? Nej.

Oj, vinden vände, kriminalisera hela ståplats så vi blir av med skiten.
Spela hejaramsor i högtalarna så får vi stämmnig på Malmö stadion, bättre än "runka till fotbollskväll".

Ikväll ska jag skrika positiva ord på stadion. Tips MFF - Gefle 1-2.
FORZA MALMÖ FF